Zelf filmen

Zelf een uitlegvideo maken.

WAAROM

.Ok, je vindt dat het allemaal nog veel goedkoper moet en je denkt dat je het zelf ook wel kunt. Right. Dat is wel even slikken voor ons. Maar je hebt gelijk. Je kunt het natuurlijk best allemaal zelf. En bovendien heeft eigenlijk iedereen altijd een mobiele telefoon en dus een camera op zak. Dus waarom niet zelf een uitlegvideo maken? Goedkoper kan niet.

UITLEGVIDEO’S

Oh jee, je gaat het echt zelf doen, zelf filmen? Maar we zijn sportief en daarom hebben we speciaal voor jou deze blog in het leven geroepen. Hierin vind je handige filmpjes met daarin allerlei tips die je eigen (uitleg)video’s nog professioneler kunnen maken. We gaan aandacht besteden of hebben dat al gedaan aan het maken van opnames, monteren, etc.

VERDER

En nog veel meer onderwerpen komen voorbij of zullen voorbij komen: over mobiele telefoons, accessoires, geluid, uploaden, publiceren et cetera. Houd de blog goed in de gaten en mocht je vragen hebben, neem direct contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je verder te helpen om je eigen goedkoopste professionele (uitleg)video ever te maken.

10 tips voor filmen met je eigen smartphone!
Banner met foto met man en vrouw met fiets in Rotterdam. De man filmt haar met zijn smartphone.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis 10 TIPS in je mailbox als jij perfecte opnames wilt maken met je eigen smartphone!

Stuur mij de 10 tips!

Tutorials (uitlegvideo’s)

 • Tutorial mastershot
  Tutorial mastershot
  De tutorial mastershot leert je hoe je je video's een stuk levendiger en professioneler kunt maken. Kom je er niet uit? Je mag ons altijd bellen of mailen.
 • Tutorial handheld filmen
  Tutorial handheld filmen
  De tutorial handheld filmen reikt enkele tips aan voor het filmen met je smartphone. Hoe houd je je smartphone vast en hoe beweeg je.
 • Tutorial beeld en kader
  Tutorial beeld en kader
  De tutorial beeld en kader behandelt enkele regels die belangrijk zijn als je filmt met je smartphone.
 • Tutorial omgaan met licht
  Tutorial omgaan met licht
  De tutorial omgaan met licht toont hoe je natuurlijk- en kunstlicht gebruikt als je filmt met een smartphone. In deze korte tutorial leer je hoe dat doet.
 • Tutorial ondertitels op youtube
  Tutorial ondertitels op youtube
  In deze korte tutorial laten we zien hoe gemakkelijk je een bestand met ondertitels op youtube kunt plaatsen bij een video.
 • Tutorial monteren met youtube zelf
  Tutorial monteren met youtube zelf
  In de tutorial monteren met youtube zelf leer je hoe je moet monteren. Dat blijkt super eenvoudig. Het kan in youtube zelf! Superrrrrr.
 • Tutorial commentaarstem toevoegen
  Tutorial commentaarstem toevoegen
  In de tutorial commentaarstem toevoegen leggen we uit hoe je zelfs een commentaarstem of voice over kunt toevoegen aan een video in youtube!

 

 

10 tips voor filmen met je eigen smartphone!

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.

The People First!