Mobiel magazijn

Uitlegvideo mobiel magazijn

Tekst van meegeleverde artikel voor de website van de klant:

Mobiel magazijn

De Abird On Site Rental Store is een tijdelijk mobiel magazijn op locatie. De Store wordt geleverd in de vorm van een trailer of een depot van geschakelde containers.

uitlegvideo mobiel magazijn
Mobiel magazijn
Het mobiel magazijn wordt gevuld met al het materieel dat nodig is voor het project. Dit kan zowel huurmaterieel van Abird, uw eigen materieel of materieel van een derde zijn. Denk hierbij aan industrieel gereedschap, las- en snij apparatuur, persoonlijke beschermingmiddelen en verbruiksartikelen, zoals lasdraad en slijpschijven.


Het mobiel magazijn wordt bemand door een medewerker van Abird of uzelf en heeft een vast uitgiftepunt. De werknemers op locatie worden geregistreerd en voorzien van een unieke barcode. Door de barcode op het materieel te scannen, is altijd bekend wie welk materieel in gebruik heeft.

uitlegvideo mobiel magazijn
Barcode op helm wordt gescand

 

Abird heeft de uitlegvideo laten maken.


Video heeft optie ‘ondertiteling (Nederlands en Engels)’.


Al langere tijd wilden wij één van onze concepten toelichten met een filmpje. Maar hoe pak je dit praktisch aan zonder dat het te veel tijd kost? Via via kwamen wij bij Deuitlegvideo uit. Het contact was snel gelegd en de aanpak was heel praktisch. We zijn erg blij met de begeleiding en het snelle en kwalitatieve eindresultaat. We gaan een volgende keer graag weer aan de slag met Deuitlegvideo.
Marlies van der Hoeven
Marketing & Communicatiecoördinator / Abird

Lees meer over uitlegvideo’s!

The People First!