Maatwerk uitlegvideo


Meer dan een video!

Een Maatwerk uitlegvideo laten maken kost een onbekend vast bedrag, uiteraard want het is maatwerk:

Overigens krijg je nu, tijdens de aanbiedingsperiode, 30 % korting!

En je krijgt in elk geval veel meer dan een video alleen! Kijk hieronder maar.

1De uitlegvideo van 1,5 à 2 minuten. Je krijgt hem offline in een aantal formaten (type files zoals mp4 of mov) aangeleverd zodat je hem zelf direct kunt uploaden naar youtube.

2Eventueel een trailer van 30 seconden. Je krijgt hem ook offline. Zal het fantastisch doen op je home-pagina.
3De video’s zijn voorzien van een professionele voice over naar keuze die gebruik maakt van een heldere tekst die wij speciaal daarvoor schrijven. De voice over kan dus anders zijn dan bij de andere soorten uitlegvideo’s (hoeft niet natuurlijk). Of we werken met een presentator, professioneel of door jouzelf geregeld.

4Eventueel voegen we muziek toe.

.

5We leveren bij de video de ondertiteling in de taal waarin hij is gemaakt. Ondertiteling is vooral handig op facebook en voor mensen die op hun werk geen geluidboxen hebben.
6Je krijgt van ons ook de juiste titel, beschrijving en tags voor als je de video op youtube plaatst. Omdat google nog steeds niet kan kijken maar wel kan lezen is dit pakketje woorden erg belangrijk voor de vindbaarheid.

6We maken tijdens het filmen ook een aantal foto’s. Die krijg je van ons. Erg handig als je jouw uitlegvideo wilt publiceren op bijvoorbeeld je website.

8En we schrijven ook alvast een kort artikel bij de uitlegvideo dat je zo kunt publiceren op je website. Uiteraard doe we dat op een handige manier waarbij we de juiste zoektermen, waar google zo dol op is, verwerken in het artikel.


Maatwerk uitlegvideo’s

 • Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit
  Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit
  De powerpointpresentatie over Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit bestaat uit 1 pagina met daarin 29 korte video's.
 • Consultant werving en selectie
  Consultant werving en selectie
  Consultant werving en selectie bij Avance biedt veel voordelen. Marcel Walda, directeur, vertelt welke het zijn en hoe je consultant kunt worden.
 • Het nut van executive coaching
  Het nut van executive coaching
  Het besturen van grote organisaties lijkt in veel opzichten op topsport. Topsporters hebben allemaal een coach, maar executives niet? Dat is vreemd.
 • Bijvullen en ontluchten centrale verwarming
  Bijvullen en ontluchten centrale verwarming
  Een centrale verwarming die niet goed gevuld is met water verwarmt niet optimaal. Deze video laat zien hoe dit probleem wordt opgelost.

Een maatwerk uitlegvideo laten maken? Hoe werkt dat?

STAPPENPLAN

Om een heldere en betaalbare maatwerk uitlegvideo te kunnen maken, stellen we je in een persoonlijk gesprek een aantal vragen over je product of dienst. We bespreken dan ook jouw wensen en ideeën over de video:

 • Wil je tevens een trailer?
 • Hoe moet hij eruit komen te zien?;
 • Gaan we werken met een voice over of een presentator?;
 • Wil je muziek bij de beelden?;
 • Wil ondersteunende woorden in beeld?;
 • Wil je een versie speciaal voor facebook met ondertiteling in beeld?;
 • etc.

We noteren de antwoorden en maken op basis daarvan een offerte. Na akkoord sturen we je een door ons ingevuld formulier met daarop alle relevante informatie met het verzoek om het aan te vullen en te corrigeren. Jouw antwoorden vormen de basis van de voice over van de video. Eventueel komen we voor een voorbespreking eerst naar jou toe.

Als wij het aangevulde en gecorrigeerde formulier weer terug hebben, schrijft een bedrijfskundige tekstschrijver met verstand van video een heldere voice over tekst die door jouw doelgroep wordt begrepen of we maken een bondig scenario indien we werken met een presentator.

Zodra jij de tekst of  hebt goedgekeurd, vertaalt een regisseur de tekst of scenario naar beeld. Deze shot-list is als het ware het scenario waarmee de cameraman bij jou langskomt.

De opnames worden gemaakt door onze cameraman. Hij doet dat samen met jou waardoor jij zoveel mogelijk controle hebt op welke beelden geschoten worden.

Daarna gaan we de Maatwerk uitlegvideo van 1,5 à 2 minuten en eventueel de trailer van 30 seconden monteren. Dat betekent montage, kleurcorrectie, en het toevoegen van de commentaarstem en grafische elementen zoals jouw logo.

Daarna sturen we beide video’s als conceptversie naar je toe voor een laatste check en de factuur.

Als jij akkoord bent en het bedrag is betaald, krijg je via internet de eindversies toegestuurd. Daarmee kun je doen wat je wilt: plaats ze op internet, op je website of social media of gebruik ze voor een presentatie.

Maar je krijgt van ons niet alleen de uitlegvideo en de trailer maar nog veel meer! Het is een echt totaalpakket dat er voor gaat zorgen dat jouw uitlegvideo en trailer het publiek krijgen die ze verdienen! (zie de opsomming in het groene kader)

Dus waar wacht je nog op! Binnen een week kun jij ook jouw super heldere en heel betaalbare uitlegvideo (en trailer) online hebben!

OPLEVERING

Waarom pas de eindversie als jouw video’s zijn betaald? OK, je hebt een punt. Dat komt wat onvriendelijk over. Maar er is een hele logische verklaring voor: Voor al onze klanten willen we de prijzen van onze uitlegvideo’s zo laag mogelijk houden. Dat kan alleen maar als wij onze kosten zo laag mogelijk houden. En daarbij hoort een zo eenvoudig mogelijke bedrijfsvoering. Op deze manier hoeven we nooit bij te houden wie al betaald heeft en wie nog niet. Simpel en goedkoop. En het geld dat wij niet uitgeven hoeven we ook niet in rekening te brengen. Vandaar.

BETALING

De betaling geschiedt via iDEAL.

.

Op onze factuur, die je via de mail krijgt toegestuurd, staat een button die je direct naar de iDEAL-omgeving leidt.

 

ANDERE TAAL

Dat is allemaal super en niet duur, maar je wilt hem ook internationaal gebruiken. Cool. We kunnen voor jou versies maken met een commentaarstem in elke gewenste taal. Maar je kunt ook kiezen voor een goedkopere oplossing namelijk ondertitels. Aan jou de keus!

Voice over in andere taal:

 • Vertaling van de tekst door een professionele vertaler.
 • Inspreken van de nieuwe voice over door een native speaker (accentloos).
 • Aanpassen van de montage aan de nieuwe stem (een andere taal heeft altijd een andere lengte dan Nederlands. Shots moeten daarom ingekort of langer worden gemaakt).
 • Kosten all in: € 400,= ex btw per taal.

Ondertiteling in andere taal:

 • Vertaling van de tekst door een professionele vertaler gespecialiseerd op het terrein van ondertiteling (er wordt daarbij rekening gehouden met de leessnelheid van de kijker).
 • Aanpassen van de montage aan de ondertiteling (een andere taal heeft altijd een andere lengte dan Nederlands. Shots moeten daarom ingekort of langer worden gemaakt).
 • Kosten all in: € 300,= ex btw per taal.

Lees meer over andere soorten uitlegvideo’s!

The People First!