Basic uitlegvideo

Meer dan een video!

Een Basic uitlegvideo laten maken kost, tijdens de aanbiedingsperiode, op basis van maximaal een halve dag opnames het vaste bedrag, dus zonder bijkomende kosten, van:

€ 395,= ex Btw

Na de aanbiedingsperiode, € 545,= ex Btw.

Dit is wat je er voor krijgt als je zo’n mooie, heldere en betaalbare basic uitlegvideo bestelt:

1De uitlegvideo van 1,5 à 2 minuten (zonder trailer). Je krijgt hem offline in een aantal formaten (type files zoals mp4 of mov) aangeleverd zodat je hem zelf direct kunt uploaden naar youtube.

2De video heeft jouw eigen stem als voice over. Daarmee geef je de uitlegvideo meteen een persoonlijke touch. We nemen de voice over op op de locatie waar we de opnames maken.

3En we schrijven ook alvast een kort artikel bij de uitlegvideo dat je zo kunt publiceren op je website. Uiteraard doe we dat op een handige manier waarbij we de juiste zoektermen, waar google zo dol op is, verwerken in het artikel.

4Je krijgt van ons ook de juiste titel, beschrijving en tags voor als je de video op youtube plaatst. Omdat google nog steeds niet kan kijken maar wel kan lezen is dit pakketje woorden erg belangrijk voor de vindbaarheid van de uitlegvideo en trailer.

5We maken tijdens het filmen ook een aantal foto’s. Die krijg je van ons. Erg handig als je jouw uitlegvideo wilt publiceren op bijvoorbeeld je website.


Basic uitlegvideo’s

 • Onderhoud linoleum vloer
  Onderhoud linoleum vloer
  Linoleum vloeren gaan minimaal 20 jaar mee, mits ze goed worden onderhouden. Chemdry Kuster & de Leur doet elk jaar het onderhoud van linoleum vloeren op basisscholen.
 • Uitlegvideo 2
  Uitlegvideo 2
  Zolang de voorraad strekt. Word jij de eigenaar van deze gave uitlegvideo?
 • Uitlegvideo 3
  Uitlegvideo 3
  Ben er snel bij en dan wordt dit jouw super gave uitlegvideo!

Een basic uitlegvideo laten maken? Hoe werkt dat?

STAPPENPLAN

Om een heldere basic uitlegvideo te kunnen maken, stellen we je in een persoonlijk gesprek een aantal vragen over je product of dienst. We noteren de antwoorden op een formulier dat we daarna direct naar je toesturen met het verzoek om het aan te vullen en te corrigeren. Jouw antwoorden vormen de basis van de voice over van de video.

Een bedrijfskundige tekstschrijver met verstand van video schrijft een heldere voice over tekst die door jouw doelgroep wordt begrepen.

Zodra jij de tekst hebt goedgekeurd, vertaalt een regisseur de tekst naar beeld. Deze shot-list is als het ware het scenario.

Voor de opnames krijg je bezoek van een cameraman die samen met jou alle benodigde beelden maakt en de voice over opneemt die door jou wordt ingesproken. Omdat jij zelf inspreekt, blijft de video super goedkoop en krijgt hij een persoonlijke touch.

Daarna gaan we de basic uitlegvideo van 1,5 à 2 minuten monteren. Dat betekent montage, kleurcorrectie, de voice over en jouw logo toevoegen.

Daarna sturen we de video als conceptversie naar je toe voor een laatste check en de factuur.

Als jij akkoord bent en het bedrag is betaald, krijg je via internet direct de eindversie toegestuurd. Daarmee kun je doen wat je wilt: plaats hem op internet, op je website of social media of gebruik hem voor een presentatie.

Maar je krijgt van ons niet alleen de uitlegvideo maar nog veel meer! Het is een echt totaalpakket dat er voor gaat zorgen dat jouw uitlegvideo het publiek krijgt dat hij verdient! (zie onder ‘Meer dan een video’ bovenaan de pagina)

Dus waar wacht je nog op! Binnen een week kun jij ook jouw super heldere en betaalbare uitlegvideo online hebben!

OPLEVERING

Waarom pas de eindversie als jouw video is betaald? OK, je hebt een punt. Dat komt wat onvriendelijk over. Maar er is een hele logische verklaring voor: Voor al onze klanten willen we de prijzen van onze uitlegvideo’s zo laag mogelijk houden. Dat kan alleen maar als wij onze kosten zo laag mogelijk houden. En daarbij hoort een zo eenvoudig mogelijke bedrijfsvoering. Op deze manier hoeven we nooit bij te houden wie al betaald heeft en wie nog niet. Simpel en goedkoop. En het geld dat wij niet uitgeven hoeven we ook niet in rekening te brengen. Vandaar.

BETALING

De betaling geschiedt via iDEAL. Op onze factuur, die je via de mail krijgt toegestuurd, staat een button die je direct naar de iDEAL-omgeving leidt.

SOMS DUURDER

Ok, dat is onduidelijk. Jullie zeggen dat alles kan worden gemaakt voor een vaste lage prijs, maar soms toch ook weer niet. Hoe zit dat?

Dat lijkt op het eerste gezicht als het bekende addertje onder het gras. Maar dat is het niet en we kunnen dat ook heel gemakkelijk uitleggen.

Voorbeeld: soms bestaat de oplossing van een probleem uit een proces dat onmogelijk in een dagdeel is te filmen. Een voorbeeld daarvan zie je hieronder.

De uitlegvideo gaat over vochtproblemen bij windmolens. De voet van de molens wordt eerst voorbehandeld. Daarna volgt een droogtijd van een dag. Pas daarna kan de behandeling worden afgemaakt. Daarom zijn hier twee dagdelen nodig.

Als zo iets zich voordoet, overleggen we altijd direct met jou zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En wij ook niet 😉

De opnames van een extra dagdeel filmen: € 220,= ex Btw.

Maar tijdens de aanbiedings- periode slechts € 180,= ex Btw.


VOORDEEL

Je kunt natuurlijk ook meer dan 1 basic uitlegvideo laten maken. Graag! 🙂

Klik hieronder wat jou dat aan voordeel oplevert. En wil je er nog meer dan 5? Geen probleem. Bel of mail ons even voor jouw voordeel in dat geval.

€ 545,= ex Btw op basis van 1/2 dag filmen.
€ 1040,= ex Btw op basis van 1/2 dag filmen per video.

Jouw voordeel: € 50,= ex Btw. (prijs per stuk: € 520,= ex Btw)

€ 1470,= ex Btw op basis van 1/2 dag filmen per video.

Jouw voordeel: € 165,= ex Btw. (prijs per stuk: € 490,= ex Btw)

€ 1860,= ex Btw op basis van 1/2 dag filmen per video.

Jouw voordeel: € 320,= ex Btw. (prijs per stuk: € 465,= ex Btw)

€ 2250,= ex Btw op basis van 1/2 dag filmen per video.

Jouw voordeel: € 475,= ex Btw. (prijs per stuk: € 450,= ex Btw)

ANDERE TAAL

Dat is allemaal super en niet duur, maar je wilt hem ook internationaal gebruiken. Cool. We kunnen voor jou versies maken met een voice over in elke gewenste taal. Maar je kunt ook kiezen voor een goedkopere oplossing namelijk ondertitels. Aan jou de keus!

Voice over in andere taal:

 • Vertaling van de tekst door een professionele vertaler.
 • Inspreken van de nieuwe voice over door een native speaker (accentloos).
 • Aanpassen van de montage aan de nieuwe stem (een andere taal heeft altijd een andere lengte dan Nederlands. Shots moeten daarom ingekort of langer worden gemaakt).
 • Kosten all in: € 400,= ex btw per taal.

Ondertiteling in andere taal:

 • Vertaling van de tekst door een professionele vertaler gespecialiseerd op het terrein van ondertiteling (er wordt daarbij rekening gehouden met de leessnelheid van de kijker).
 • Aanpassen van de montage aan de ondertiteling (een andere taal heeft altijd een andere lengte dan Nederlands. Shots moeten daarom ingekort of langer worden gemaakt).
 • Kosten all in: € 300,= ex btw per taal.

Lees meer over andere soorten uitlegvideo’s!

The People First!