Uitlegvideo

.


Uitlegvideo: Basic, Standaard, Extra en……Maatwerk

Er zijn vier soorten: Basic, Standaard, Extra en Maatwerk

1De Basic uitlegvideo, van ca 1,5 à 2 minuten is het instapmodel. Hij is het voordeligst omdat jijzelf de commentaarstem verzorgt op basis van een door ons geschreven voice-over-tekst; een video met een persoonlijke touch.

2De Standaard uitlegvideo van ca 1,5 à 2 minuten is iets minder voordelig dan de Basic want de commentaarstem is ingesproken door een professional.
3Bij de Extra uitlegvideo van ca 1,5 à 2 minuten wordt ook nog een trailer geleverd van ongeveer 30 seconden. Een extraatje als het ware. Die trailer kan bijvoorbeeld op de homepage worden geplaatst met een korte tekst en een mogelijkheid voor meer informatie. Uit onderzoek blijkt dat bijna iedereen die zo’n video aanklikt hem ook uitkijkt! En dat is precies wat je wilt!

4De Maatwerk uitlegvideo, is er voor klanten die iets speciaals willen. Moet hij langer duren of misschien korter, wil je liever een presentator dan een voice over, wil je er per se muziek bij of allerlei ondersteunende woorden in beeld, dat kan allemaal. Ik maak voor jou graag vooraf een uitgebreid en helder voorstel. Let op: een maatwerk uitlegvideo is niet per definitie duurder.

Hieronder zie je alle kenmerken van de vier soorten nog eens opgesomd.

En we beloven je dat ze alle vier doen wat ze moeten doen: jouw doelgroep overtuigen!

En onze klanten zijn het gelukkig met ons eens.

Je ziet overigens meteen dat je meer krijgt dan een video alleen. Dat vind ik normaal omdat ik er alles aan doe om voor jouw video een zo groot mogelijk en relevant publiek te vinden! Zo heeft de video over het bijvullen van de cv-installatie al meer dan 70K views.


Een Basic uitlegvideo laten maken kost, tijdens de aanbiedingsperiode, op basis van maximaal een halve dag opnames het vaste bedrag, dus zonder bijkomende kosten, van:

€ 395,= ex Btw

Na de aanbiedingsperiode, € 545,= ex Btw.

En je krijgt nog steeds veel meer dan een video alleen! Kijk hieronder maar.

1De uitlegvideo van 1,5 à 2 minuten (zonder trailer). Je krijgt hem offline in een aantal formaten (type files zoals mp4 of mov) aangeleverd zodat je hem zelf direct kunt uploaden naar youtube.

2De video heeft jouw eigen stem als voice over. Voordat de opnames beginnen, nemen we die op. Op deze wijze krijgt de video een persoonlijke touch.

3Je krijgt van ons ook de juiste titel, beschrijving en tags voor als je de video op youtube of facebook plaatst. Omdat google nog steeds niet kan kijken maar wel kan lezen is dit pakketje woorden erg belangrijk voor de vindbaarheid.

4We maken tijdens het filmen ook een aantal foto’s. Die krijg je van ons. Erg handig als je jouw uitlegvideo wilt publiceren op bijvoorbeeld je website.

5En we schrijven alvast een kort artikel bij de uitlegvideo dat je zo kunt publiceren op je website. Uiteraard doe we dat op een handige manier waarbij we de juiste zoektermen, waar google zo dol op is, verwerken in het artikel.

Naar Basic uitlegvideo


Een Standaard uitlegvideo laten maken kost, tijdens de aanbiedingsperiode, op basis van maximaal een halve dag opnames het vaste bedrag, dus zonder bijkomende kosten, van:

€ 495,= ex Btw

Na de aanbiedingsperiode, € 745,= ex Btw.

En daar krijg je veel meer voor dan een video alleen! Kijk hieronder maar.

1De uitlegvideo van 1,5 à 2 minuten. Je krijgt hem offline in een aantal formaten (type files zoals mp4 of mov) aangeleverd zodat je hem zelf direct kunt uploaden naar youtube.
2De video’s zijn voorzien van een professionele voice over die gebruik maakt van een heldere tekst die wij speciaal daarvoor schrijven.

3We leveren bij de video de ondertiteling in de taal waarin hij is gemaakt. Ondertiteling is vooral handig voor mensen die op hun werk geen geluidboxen hebben.

4Je krijgt van ons ook de juiste titel, beschrijving en tags voor als je de video op youtube of facebook plaatst. Omdat google nog steeds niet kan kijken maar wel kan lezen is dit pakketje woorden erg belangrijk voor de vindbaarheid.

5We maken tijdens het filmen ook een aantal foto’s. Die krijg je van ons. Erg handig als je jouw uitlegvideo wilt publiceren op bijvoorbeeld je website.

6En we schrijven ook alvast een kort artikel bij de uitlegvideo dat je zo kunt publiceren op je website. Uiteraard doe we dat op een handige manier waarbij we de juiste zoektermen, waar google zo dol op is, verwerken in het artikel.

Naar Standaard uitlegvideo


Een Extra uitlegvideo laten maken kost, tijdens de aanbiedingsperiode, op basis van maximaal een halve dag opnames het vaste bedrag, dus zonder bijkomende kosten, van:

€ 595,= ex Btw

Na de aanbiedingsperiode, € 845,= ex Btw.

En daar krijg je veel meer voor dan een video alleen! Kijk hieronder maar.

1De uitlegvideo van 1,5 à 2 minuten. Je krijgt hem offline in een aantal formaten (type files zoals mp4 of mov) aangeleverd zodat je hem zelf direct kunt uploaden naar youtube.

2De trailer van 30 seconden. Je krijgt hem ook offline. Zal het fantastisch doen op je home-pagina.
3De video’s zijn voorzien van een professionele voice over die gebruik maakt van een heldere tekst die wij speciaal daarvoor schrijven.

4We leveren bij de video de ondertiteling in de taal waarin hij is gemaakt. Ondertiteling is vooral handig voor mensen die op hun werk geen geluidboxen hebben.

5Je krijgt van ons ook de juiste titel, beschrijving en tags voor als je de video op youtube of facebook plaatst. Omdat google nog steeds niet kan kijken maar wel kan lezen is dit pakketje woorden erg belangrijk voor de vindbaarheid.
6We maken tijdens het filmen ook een aantal foto’s. Die krijg je van ons. Erg handig als je jouw uitlegvideo wilt publiceren op bijvoorbeeld je website.

7En we schrijven ook alvast een kort artikel bij de uitlegvideo dat je zo kunt publiceren op je website. Uiteraard doe we dat op een handige manier waarbij we de juiste zoektermen, waar google zo dol op is, verwerken in het artikel.

Naar Extra uitlegvideo

 


Een Maatwerk uitlegvideo laten maken kost een vast onbekend bedrag, uiteraard want het is maatwerk.

Overigens krijg je nu, tijdens de aanbiedingsperiode, 30 % korting!

En je krijgt in elk geval veel meer dan een video alleen! Kijk hieronder maar.

1De uitlegvideo van 1,5 à 2 minuten. Je krijgt hem offline in een aantal formaten (type files zoals mp4 of mov) aangeleverd zodat je hem zelf direct kunt uploaden naar youtube.

2Eventueel een trailer van 30 seconden. Je krijgt hem ook offline. Zal het fantastisch doen op je home-pagina.
3De video’s zijn voorzien van een professionele voice over naar keuze die gebruik maakt van een heldere tekst die wij speciaal daarvoor schrijven. De voice over kan dus anders zijn dan bij de andere soorten uitlegvideo’s (hoeft niet natuurlijk). Of we werken met een presentator, professioneel of door jouzelf geregeld.

4Eventueel voegen we muziek toe.

5We leveren bij de video de ondertiteling in de taal waarin hij is gemaakt. Ondertiteling is vooral handig voor mensen die op hun werk geen geluidboxen hebben.

6Je krijgt van ons ook de juiste titel, beschrijving en tags voor als je de video op youtube of facebook plaatst. Omdat google nog steeds niet kan kijken maar wel kan lezen is dit pakketje woorden erg belangrijk voor de vindbaarheid.

6We maken tijdens het filmen ook een aantal foto’s. Die krijg je van ons. Erg handig als je jouw uitlegvideo wilt publiceren op bijvoorbeeld je website.

8En we schrijven ook alvast een kort artikel bij de uitlegvideo dat je zo kunt publiceren op je website. Uiteraard doe we dat op een handige manier waarbij we de juiste zoektermen, waar google zo dol op is, verwerken in het artikel.

Naar Maatwerk uitlegvideo


If your video is 30 seconds or under, it’s very likely that most people will watch it all the way through.

Bron: wistia.com

The data is quite clear, shorter videos are more engaging than longer videos. For videos 2 minutes and under, you should strive to make your content as short and punchy as possible to guarantee the highest engagement. 

Bron: wistia.com

The People First!