Over ons

Waarom doen we dit?

Als echte filmliefhebbers houden wij van het medium video. We vinden het cool om heldere compacte verhalen te vertellen die door iedereen worden begrepen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen liever kijkt en luistert dan leest.

.

Echt waar! Want ga maar na: Homo Sapiens (dat zijn wij met z’n allen) bestaan al ongeveer 200.000 jaar. Van die 200.000 jaar kunnen we (brede lagen van de bevolking) ongeveer 200 jaar lezen en schrijven.

Jullie gebruiken overigens zelf veel tekst. Waarom?

Uhum. Dat klopt. We doen dat vooral voor de zoekmachine. Die vindt lezen heel fijn en heeft tekst nodig om te kunnen indexeren. Vandaar. Zodra hij ook echt kan kijken en je niet hoeft te zeggen, middels tekst, waar een video over gaat, dan pas gaan wij veel minder tekst gebruiken.

HiHaHo

Een bedrijf waarmee wij samenwerken is HiHaHo interactieve video. Zij kunnen elke video (ook bestaande) voorzien van een interactieve laag. Het maakt daarbij niet uit vanaf welke platform video’s worden gestreamd, Youtube of Vimeo bijvoorbeeld.

Je kunt dus aan elke video interactiviteit toevoegen en er voor zorgen dat de impact nog groter wordt! Meerkeuze vragen stellen bijvoorbeeld: wat vindt u van dit product?, etc. De mogelijkheden zijn onbeperkt. 

Dat is ongeveer 0,1 % van de tijd dat onze voorouders en wij over Moeder Aarde wandelen. De rest van de tijd, 99,9 %, werd kennis en informatie overgedragen door iemand die een verhaal vertelde aan mensen die op dat moment keken en luisterden.

Daarom vinden wij het niet gek dat uit onderzoek blijkt dat bijna 9 op de 10 bezoekers van een website liever naar video kijken dan dat ze teksten lezen.

Afbeelding uit het hoofdstuk over ons van een cartoon
Do we have to say more? 😉
Bron: Mailonline
Is jouw interesse gewekt? Kijk verder op de site voor alle mogelijkheden.

Je kunt trouwens ook zelf aan de slag. Bij ‘zelf filmen’ publiceren we regelmatig handige video’s met tips over hoe je jouw zelf gemaakte (uitleg)video er nog professioneler uit kunt laten zien.

Maar als je het maken van een video liever aan ons overlaat, garanderen wij je dat we er iets fantastisch van maken.

We werken met een vaste bedrijfskundige tekstschrijver met een jarenlange ervaring met het maken van video en een groep van cameramensen verspreid over het hele land. Dus of je je bevindt in Groningen of Maastricht of Enschede of Rotterdam, we kunnen voor jou aan de slag. Tof.

PolderSpace

Een ander initiatief van ons is PolderSpace. Via die site bieden wij allerlei andere soorten video’s aan zoals bedrijfsfilms, trainings- video’s en voorlichtingsfilms.

Ook die films en video’s doen wat ze moeten doen: de doelgroep overtuigen!

En wij doen dat ook steeds tegen zeer aantrekkelijke bedragen.

 

Stripverhaal over toepassen uitlegvideo's op je website.

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.

The People First!