FAQ

 

Veel gestelde vragen (FAQ)

Waarom zijn de uitlegvideo’s zo betaalbaar?

Omdat we werken volgens een vast omlijnd stramien. Dat betekent dat we niet elke keer het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Dat scheelt tijd en dus geld. Bovendien vragen we aan jou om een bijdrage te leveren: het invullen van het vragenformulier zodat wij precies weten wat de inhoud van de video moet worden. Een beetje van ons, een beetje van jezelf. Zo ongeveer.

Jullie zijn behoorlijk streng met de betaling. Waarom?

Nou dat valt best mee hoor. Maar eerlijk is eerlijk, je krijgt je definitieve eindversie van je uitlegvideo pas zodra wij het geld op onze rekening hebben.

Goed, terug naar de vraag. Voor al onze klanten willen we de prijzen van onze video’s zo laag mogelijk houden. Dat kan alleen maar als wij onze kosten zo laag mogelijk houden. En daarbij hoort een zo eenvoudig mogelijke bedrijfsvoering. Op deze manier hoeven we nooit bij te houden wie al betaald heeft en wie nog niet. Simpel en goedkoop. En het geld dat wij niet uitgeven hoeven we ook niet in rekening te brengen. Vandaar.

 

Wat is het verschil tussen de eindversie in concept en de definitieve eindversie?

Er is eigenlijk geen verschil, behalve dan dat op de eindversie in concept het woord ‘concept’ in beeld staat.

En zodra wij het factuurbedrag hebben ontvangen, staat jouw definitieve uitlegvideo in no-time online. Ook sturen we je dan meteen de video als losse file via Wetransfer. Simpel en snel.

Waarom is het belangrijk dat mijn logo steeds in beeld is?

Omdat uiteindelijk niets echt veilig is op internet. Een ander kan jouw video downloaden en zelf gebruiken. Door het logo te plaatsen blijft dan wel altijd duidelijk dat het jouw video is. Dit voorkomt ongevraagd gebruik door een ander. Gelukkig.

 

Hoe snel is mijn video klaar?

Zodra wij het ingevulde vragenformulier hebben ontvangen, kan het snel gaan. In de regel is de video klaar binnen een week. We zijn daarbij natuurlijk wel een beetje afhankelijk van jou. Wanneer kunnen we komen filmen, bijvoorbeeld. Wij zullen er in elk geval alles aan doen om jouw video snel en professioneel te realiseren. Cool.

The People First!