Contact

Contact

CONTACT

06 29 51 30 61

info*deuitlegvideo.nl

Statensingel 72 c

3039 LR Rotterdam


KvK 24350978
BTW NL0965.44.971.B02


Bank NL25 INGB 0007 2525 51


KOM EENS LANGS

Ik werk in Rotterdam, de stad die volgens Jules Deelder niet te filmen is want veels te èch.

Skyline Rotterdam vanaf het Kleinpolderplein op een zomerse dag laat in de middag.
Skyline Rotterdam vanaf het Kleinpolderplein.

Rotterdam, een geweldige stad als je er van houdt. En dat doe ik. Komt gezellig een keertje langs voor een bakkie pleur, origineel uit de percolatort.

Of mail of bel. Ik kijk er naar uit.

Afbeelding uit het hoofdstuk contact van een percolator
VRAGEN?

Stuur gerust een bericht. Ik ga je niet spammen 😉

 

Wat klanten vinden.

Etienne kan snel schakelen en is flexibel als situaties daarom vragen. Resultaat was professioneel. Prettige samenwerking. Heeft brede interesse waardoor er altijd een boeiend gesprek ontstaat.
Evert Versluis
Directeur / Agathos
Etienne Petit, van deuitlegvideo.nl, is een deskundig professional die zijn vak verstaat. Met een hoge graad van dienstverlening is hij in staat om een creatief idee om te zetten in beeld. Hierbij kijkt hij met een kritisch oog naar de kleinste details en zorgt hij door het aanbrengen van de juiste focus voor een uitstekend eindresultaat.
Marc Stijfs
Directeur / Avance
Na een geslaagd project bij onze collega's Abird Rotterdam heb ik Deuitlegvideo gevraagd om voor ons een demo te maken voor ons nieuwe Rapide systeem. Wij zijn als organisatie zeer tevreden met het resultaat en de reacties zijn super. Erg professioneel, goede begeleiding en betaalbaar.
Mike Tilly
Product Specialist / Hef & Hijs
Al langere tijd wilden wij één van onze concepten toelichten met een filmpje. Maar hoe pak je dit praktisch aan zonder dat het te veel tijd kost? Via via kwamen wij bij Deuitlegvideo uit. Het contact was snel gelegd en de aanpak was heel praktisch. We zijn erg blij met de begeleiding en het snelle en kwalitatieve eindresultaat. We gaan een volgende keer graag weer aan de slag met Deuitlegvideo.
Marlies van der Hoeven
Marketing & Communicatiecoördinator / Abird
De uitlegvideo heeft voor mij een aantal zeer succesvolle korte video’s gemaakt over mijn vak Human Resources. Wat de kwaliteit van de dienstverlening en hun product zo goed maakt is enerzijds de aanwezige bedrijfskundige kennis over hoe “het werkt” in organisaties. Die intellectuele bagage helpt enorm bij het maken van goede compacte scenario’s en het doorgronden van waar de film over moet gaan. Anderzijds zijn het zeer creatieve deskundige filmmakers die een prachtig product opleveren dat meer dan voldoet aan de door mij gestelde eisen. Top!
Leo Versluys
Deuitlegvideo.nl heeft voor ons een product/uitlegvideo gemaakt over een onderhoudsaspect bij windmolens. Over het gehele maakproces en het eindresultaat zijn wij in alle opzichten heel erg tevreden. Naast een schitterend eindresultaat is ook het proces er naartoe voor ons zeer belangrijk. Deuitlegvideo.nl verstaat beide. Er wordt subliem geluisterd naar de wensen van de klant die zij vervolgens als geen ander vertalen in beeld. Een beeld van deuitlegvideo.nl zegt meer dan duizend woorden op papier. Alles van begin tot eind krijgt aandacht. Er wordt snel en adequaat geschakeld net zolang tot de klant tevreden is. Voor ons een zeer prettige manier van samenwerken!
Een bevriende internetstrateeg vertelde mij altijd dat ( goede ) filmpjes veel response op gaan leveren. Helaas zijn de kosten en tijdsinspanning voor het maken van een uitlegfilm veel te hoog. Totdat ik in contact kwam met deuitlegvideo.nl. Samen met hen heb nu een filmpje gemaakt wat al meer dan 14.000 maal bekeken is, en nog leuker: er zijn hierdoor enkele mooie opdrachten uit voortgekomen. Door het concept van films maken van de uitlegvideo.nl heeft het mij weinig tijd gekost en bleven de kosten laag, ik ga zeker een nieuwe film maken.
Marcel Kuster

 

The People First!